Asyst electronic d.o.o.

Asyst Electronic

KDO SMO?ASYSTbuilding 400px
Podjetje ASYST electronic, d. o. o., se že skoraj 20 let ukvarja z razvojem in proizvodnjo razvojnih ter testnih orodij za mikroprocesorje in mikrokrmilnike. Naše sestrsko podjetje iSYSTEM AG, ki ima sedež v nemškem Münchnu, pa skrbi za trženje in prodajo razvojnih orodij pod blagovno znamko iSYSTEM po vsem svetu. Podjetji sta povezani tako lastniško kot vodstveno.

NAŠI IZDELKI
V velikem delu gre za razvoj elektronike, od katere so odvisna človeška življenja, ki bi bila lahko ogrožena, če te naprave ne bi delovale pravilno. Pri teh napravah že sam razvoj programske opreme poteka po natančno predpisanih postopkih, bistven poudarek pa je na končnem testiranju, kjer je treba preveriti delovanje naprave v vseh možnih situacijah ter celoten testni postopek in rezultate tudi detajlno dokumentirati. Naprave, s katerimi izvajajo omenjena testiranja, proizvajamo v podjetju ASYST electronic.

PREDNOSTI NAŠIH IZDELKOV
Naša orodja poleg osnovnih funkcionalnosti nudijo tudi najzahtevnejše napredne funkcije za razvoj in testiranje programske opreme za vgrajene sisteme. Prav te najzahtevnejše funkcije so ključna kompetenca našega podjetja in ostajajo naše usmeritve tudi v prihodnosti. Prav ta kompetenca in podpora več kot tri tisoč mikroprocesorjev in mikrokrmilnikov nas v svetovnem merilu uvršča med prve tri ponudnike razvojne in testne opreme za vgrajene sisteme (embedded systems).

KDO SO NAŠE STRANKE?
Naši najpomembnejši kupci so razvojni oddelki podjetij iz različnih panog elektroindustrije:

  • Avtomobilska industrija: Bosch, Continental, Valeo, Hella, TRW, Brose, Autoliv ...
  • Letalska industrija: Thales, ki razvija dele za Airbus
  • Medicinska industrija: Bitronik in Boston Scientific, ki razvijata in izdelujeta srčne spodbujevalnike

Svoja razvojna orodja prodajamo tudi drugim vejam elektroindustrije (industrijska in zabavna elektronika, bela tehnika, mali gospodinjski aparati, nadzorni in varnostni sistemi, igralni avtomati, prenosni telefoni ...). Dejanski končni uporabniki naših orodij so inženirji programerji oziroma inženirji v testnih oddelkih.

PRODAJNI TRGI
Največji naš trg je Nemčija, sledijo pa mu ZDA, Francija, Kitajska in drugi.

DELOVNO OKOLJE
Največje bogastvo podjetja ASYST electronic so zaposleni. V razvoju smo vzpostavili visoko izobražen, talentiran in učinkovit tim inženirjev. Ker že v razvojni fazi tesno sodelujemo s proizvajalci mikrokrmilnikov (Freescale, Renesas, Infineon, NXP, ST, Texas Instruments ...), smo tehnološko v samem vrhu. V proizvodnji imamo iznajdljive in motivirane ljudi, ki zagotavljajo, da od naročila do dobave mine zelo kratek čas, tudi ko vse stvari niso optimalne. Fluktuacije praktično ne poznamo, smo pa precej zahtevni pri zaposlovanju, saj od bodočih sodelavcev pričakujemo ustrezen talent, motiviranost in urejenost. 

Asyst electronic ima novo

Asyst electronic ima novo ime: iSYSTEM Labs

Z 5. oktobrom se je Asyst electronic d.o.o. preimenoval v iSYSTEM Labs d.o.o.
 

Preberi več

KROP2013

Koncept visoko hitrostnega zajemanja in obdelovanja digitalnih podatkov z vezji FPGA

Preberi več

R&R storitve in svetovanje

Imate idejo za izdelek, pa ne veste kako do delujočega prototipa?
Nudimo razvoj programske in strojne opreme ter svetovanje in podporo.

Preberi več

JTAG Boundary Scan orodja

Potrebujete zanesljiva orodja za testiranje vaših elektronskih izdelkov?
Nudimo JTAG Boundary Scan testna orodja ter svetovanje in podporo pri uporabi.

Preberi več

Asyst electronic d.o.o. Brodisce 18, SI-1236 Trzin